Vlooien & teken?

Kies het natuurlijke alternatief

Vermijd giftige pesticiden in vlooien- en tekenbandjes

Baasjes opgelet!

Wist je dat de meeste traditionele vlooienbandjes en -druppels giftige chemicaliën bevatten? Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat deze pesticiden zijn zeer schadelijk zijn voor de gezondheid van mens, dier en natuur!

Vanwege het grote gevaar van deze schadelijke gifstoffen heeft de Europese Commissie daarom het gebruik ervan verboden voor ieder product, behalve voor anti-vlooien middelen voor huisdieren.

butterfly, large fritillary, color

Giftige pesticiden

Maar liefst 92% van alle traditionele vlooienbandjes en -druppels bevatten gevaarlijke pesticiden als Diazinon, Flumetrine, Imidacloprid, Permethrine of Fipronil.

Talloze wetenschappelijke studies tonen aan dat deze gifstoffen verantwoordelijk zijn voor de dood van honderden miljoenen bijen, vogels, vlinders en vissen.

Een voorbeeld: één enkele gemiddelde traditionele vlooienband bevat genoeg pesticiden om 8 miljoen bijen te doden! 

Chemisch afval

Grondig onderzoek van het dagblad Trouw toonde onlangs aan dat de gifstoffen in traditionele vlooienbandjes kankerverwekkend en hormoonverstorend zijn. Erger nog: ze zijn in grote hoeveelheden terug te vinden zijn in het DNA van kattenbezitters!

In het DNA van 14% van de geteste baasjes werd zelfs zoveel Fipronil terug gevonden (meer dan 1.500 keer de toegestane hoeveelheid) dat het geclassificeerd diende te worden als ‘chemisch afval’.

Dode huisdieren

Onderzoekers van het gerespecteerde blad Business Insider onthulden onlangs een onderzoek waaruit bleek dat de Seresto vlooienband verantwoordelijk is voor de dood van meer dan 1.700 honden en katten, en ook nog eens voor 75.000 gerelateerde ernstige gezondheidsklachten bij deze huisdieren en hun baasjes.

De risico’s voor de gezondheid van katten en hun baasjes waren zelfs zo ernstig dat de Amerikaanse regering Bayer (producent van Seresto) heeft opgeroepen om alle vlooienbanden direct uit de handel te halen.

100% Natuurlijk

Op basis van natuurlijke oliën en extracten die veilig zijn voor kat en baasje.

Zonder gif

Geen verontreiniging van rivieren en geen gevaar voor bijen, vlinders, vogels en vissen.

Vlooien & teken

Vlooien en teken hebben een hekel aan natuurlijke etherische oliën.

24/7 bescherming

De oliën verspreiden zich geleidelijk over de vacht van de kat en werken dag en nacht.

Niet-goed geld-terug

Om aan te tonen dat wij daadwerkelijk achter onze missie en onze producten staan, hanteren wij een nooit eerder vertoonde garantie.

Mochten onze natuurlijke hondenbandjes om wat voor reden dan ook binnen 30-90 dagen niet werken bij jouw kat of je bent om wat voor reden dan ook niet tevreden, dan krijg je van ons het volledige aanschafbedrag terug!

Let op, dit is nooit eerder vertoond en het bewijst hoe zeer wij overtuigd zijn van onze natuurlijke producten. 

Natuurlijk tegen vlooien en teken

Veilig voor mens dier en natuur

Missie

Ons doel is het uitbannen van alle anti-vlooien en anti teken producten waarin giftige (verboden) pesticiden zijn verwerkt die schadelijk zijn voor de gezondheid van je kat, je gezin en het milieu. 

Ongelofelijk maar waar: Traditionele vlooienbandjes en anti-vlooien druppels zijn volgens wetenschappelijke studies mede verantwoordelijk voor de vergiftiging van grote rivieren en voor de sterfte van miljarden bijen, vogels, vlinders maar ook honden en katten! 

De eerste 30 baasjes die zich aanmelden ontvangen een waardebon t.w.v. € 5,- om te besteden in onze webshop. Meld je nu aan!

Gratis waardebon t.w.v. € 5,-

top