Onze missie

Een betere toekomst voor mens, dier en natuur

Ons doel is het uitbannen van alle anti-vlooien en antiteken producten waarin giftige (verboden) pesticiden zijn verwerkt die schadelijk zijn voor de gezondheid van uw huisdier, uw gezin en het milieu. 

Ongelofelijk maar waar: Vlooienbandjes en anti-vlooien druppels zijn volgens wetenschappelijke studies mede verantwoordelijk voor de vergiftiging van grote rivieren en voor de sterfte van miljarden bijen, vogels, vlinders maar ook honden en katten! 

girl, dog, pet-5623231.jpg

▼・ᴥ・▼

Steun ons en help ons ervoor te zorgen ervoor dat er minder gevaarlijke gifstoffen in omloop komen

Verboden bestrijdingsmiddelen

De meest voorkomende middelen ter bestrijding van teken en vlooien zijn door de Europese Commissie zelfs verboden voor IEDER gebruik behalve in anti-vlooien middelen voor huisdieren!

Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het zeer schadelijke fipronil, flumetrine, imidaclorid of diazinon. Deze stoffen kunnen zenuwschade, orgaanfalen, Parkinson, Alzheimer en huidklachten veroorzaken bij zowel kinderen, (huis)dieren en volwassenen.

 

 

 

Samen staan we sterk!

Voor ons is het onbegrijpelijk en onacceptabel dat deze gifstoffen nog steeds worden toegepast in anti-vlooien en -teken producten en dat de (vaak onwetende) consument dit accepteert. We zetten ons dan ook dagelijks in om deze gevaarlijke vlooienmiddelen helemaal van de markt te krijgen.

Dit doen we o.a. door te werken aan bewustwording bij honden- en katten bezitters, door zelf uitsluitend 100% natuurlijke diervriendelijke ingrediënten te gebruiken en door voortdurend druk uit te oefenen op de media en politiek.

arrow